Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kestirmek

Rüyada saçını kestirmek

Rüyada saçını kestirmek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, eşlerin boşanacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına rivayet eder.

Rüyada saçını kestirmek gördüyseniz:

  • Kimse sizi yolunuzdan alıkoyamayacak.

Rüyada kızının saçını kestirmek gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, haram mal yiyip içeceğine tabir olunur.

Rüyada babasının saçını kestiğini görmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını kel kestirmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını birinin kestiğini görmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını makasla kestirmek en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada saçı kısa kestirmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine inanılır.

Rüyada birinin saçını kestiğini görmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine işarettir.

Rüyada yakınının saçını kestiğini görmek kötü günlerin geride kalacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments