Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kel saç görmek

Rüyada kel saç görmek

Rüyada kel saç görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, itibar kazanacağına yorulur.

Rüyada kel saç gördüyseniz:

  • Çabuk vazgeçmeyin.

Rüyada saçlı birini kel görmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine alamet eder.

Rüyada saçın kel olduğunu görmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kel adamı saçlı görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada saçının tepesini kel görmek bol para kazanacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına işarettir.

Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu görmek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçının yarısını kel görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, rızkının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada saç kel görmek elinden gelen herşeyi yapacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada saç dökülmesi kel olmak parasız ve ekmeksiz kalacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments