Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kel birini saçlı görmek

Rüyada kel birini saçlı görmek

Rüyada kel birini saçlı görmek rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kel birini saçlı gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi rutinin dışında davranmaya ya da rutin dışı planlar yapmaya zorlayabilir.

Rüyada saç dökülmesi kel kalmak borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada keli saçlı görmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hem eğleneceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmını kel görmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına delalettir.

Rüyada saçın bir kısmının kel olduğunu görmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu görmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçların kel olduğunu görmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada saçın yarısını kel görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, her geçen gün başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç dökülüp kel kalmak isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments