Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçlarını kestiğini görmek

Rüyada kendi saçlarını kestiğini görmek

Rüyada kendi saçlarını kestiğini görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi saçlarını kestiğini gördüyseniz:

  • Sizin için tatlı bir sürpriz olacak.

Rüyada arkadaşının saçlarını kestirdiğini görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, sorunlarının tamamen biteceğine tabir olunur.

Rüyada saçını birinin kestiğini görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını saçını kestiğini görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, büyüyeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç kestirmeyi istemek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, anne baba hayır dualarının alınacağına tabir olunur.

Rüyada saç kestirmek boyatmak hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç kestirmeyi düşünmek aileden ayrı kalınacağına, güzel huylarının değişeceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada saç kestirme görmek rahat bir nefes alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalet eder.

Rüyada saçı küt kestirmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments