Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını başka renk görmek

Rüyada saçını başka renk görmek

Rüyada saçını başka renk görmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına işarettir.

Rüyada saçını başka renk gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi, ilişkilerinizi veya ortaklıklarınızı geliştirmek için çaba sarf edebilirsiniz.

Rüyada saçını başka renk görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, sağlıklı ve zinde olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını başka renk görmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, alım gücünün artacağına inanılır.

Rüyada başka birinin saçlarının beyazladığını görmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin saçında bit görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına işaret eder.

Rüyada başka birini kısa saçlı görmek hak yolundan uzaklaşacağına, şifa ve ilaç bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada başka birinin saçını uzun görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarını çözebileceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada başka birinin saçını kısa görmek esenleyeceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine yorulur.

Rüyada başka birinin saçını taramak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments