Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını başka renk görmek

Rüyada saçlarını başka renk görmek

Rüyada saçlarını başka renk görmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, tartışmalar yaşanacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, parasının ve canın güvende olacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarını başka renk gördüyseniz:

  • Kendinizi yormamaya çalışın.

Rüyada saçlarını başka renk görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına yorulur.

Rüyada saçını başka renk görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin saçını boyadığını görmek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, şansının da açık olacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işarettir.

Rüyada başka birinin saçını kestirdiğini görmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine delalettir.

Rüyada başka birinin saçını kestiğini görmek gelişim içine gireceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin saçının uzadığını görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, kendisini iyi hissedeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada başka birinin saçlarının beyazladığını görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, saygın ve ünlü biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin saçını kısa görmek dış ticarete atılacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments