Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin saçında bit görmek

Rüyada başka birinin saçında bit görmek

Rüyada başka birinin saçında bit görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin saçında bit gördüyseniz:

  • Herkes aynı fikirde olsa da, bazı konular içinize sinmiyorsa ya da tereddütleriniz varsa, o konuda kendi sezgileriniz doğrultusunda ilerlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada başka birinin saçında bit görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinde bit görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, işlerin yoluna gireceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine delalet eder.

Rüyada saçımda bit görmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada saçta bit görüp öldürmek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine yorulur.

Rüyada başkasının saçından bit temizlemek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına delalettir.

Rüyada saçindan bit ayiklamak attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yalan söyleyeceğine alamet eder.

Rüyada saçtan bit görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, hastalıkların iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada saçtan bit öldürmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments