Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin saçını uzun görmek

Rüyada başka birinin saçını uzun görmek

Rüyada başka birinin saçını uzun görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, hırsızlık yapacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine işarettir.

Rüyada başka birinin saçını uzun gördüyseniz:

  • Daha az denemiş yollar deneyebilirsiniz.

Rüyada başka birinin saçını uzun görmek çeşitli fırsatlar elde edeceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birini uzun boylu görmek derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalettir.

Rüyada saçlarımı uzun görmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin saçını uzun görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, hevesinin kursağında kalacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına delalettir.

Rüyada uzun saçlı erkek bebek görmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarımın uzun olduğunu görmek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına tabir olunur.

Rüyada uzun dalgalı saç görmek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada babanın saçını uzun görmek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, umutlarının kırılacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments