Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytinyağı almak

Rüyada zeytinyağı almak

Rüyada zeytinyağı almak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, işlerin kara geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zeytinyağı almak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla karşılaşabilir veya özlediğiniz bir kişiyle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada hakiki zeytinyağı görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, yüzün güleceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüye zeytinyağı vermek yokluk ve fakirlik içinde olacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına işarettir.

Rüyada zeytinyağı satın almak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına işaret etmektedir.

Rüyada zeytinyağı çıkarmak kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Rüyada zeytinyağı aldığını görmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada zeytinyağına ekmek banmak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada zeytinyağı görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, iyi geçiminin devam edeceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tenekede zeytinyağı görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments