Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın uzun olmasını görmek

Rüyada saçın uzun olmasını görmek

Rüyada saçın uzun olmasını görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine, canının sağ olacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına tabir olunur.

Rüyada saçın uzun olmasını gördüyseniz:

  • İleriye dönük umutlarınız artacak.

Rüyada boyalı uzun saç görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, üzüntülerin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun saç görmek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına alamet eder.

Rüyada kızıl uzun saç görmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, işlerinin kötüye gideceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçını uzun görmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada çok uzun saçlı olduğunu görmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada uzun saçlı birini kısa saçlı görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine alamet eder.

Rüyada dökülmüş uzun saç görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarını sarı ve uzun görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments