Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok uzun saçlı olduğunu görmek

Rüyada çok uzun saçlı olduğunu görmek

Rüyada çok uzun saçlı olduğunu görmek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok uzun saçlı olduğunu gördüyseniz:

  • Bir konuşma ya da tartışma kendinizi aldatılmış hissetmenize neden olabilir.

Rüyada uzun saç örgüsü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, çalışmaların beğeni almayacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gür ve uzun saç görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, tövbelerinin kabul olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birini uzun saçlı görmek borçların hafifleyeceğine, işlerinden de geri kalacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına delalet eder.

Rüyada uzun saçlı birini görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarımın uzun olduğunu görmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada uzun saçlı gelin görmek işinden ve hayatından geri kalacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, zorluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeği uzun saçlı görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşı uzun saçlı görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments