Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dökülmüş uzun saç görmek

Rüyada dökülmüş uzun saç görmek

Rüyada dökülmüş uzun saç görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, rızkının genişleyeceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dökülmüş uzun saç gördüyseniz:

  • Gelişmeleri değerlendirmek için henüz çok erkendir.

Rüyada uzun bukleli saç görmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çok uzun saç görmek hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızını uzun saçlı görmek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine inanılır.

Rüyada uzun ve boyalı saç görmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini uzun saçlı görmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza delalettir.

Rüyada uzun ve örgülü saç görmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçını uzun ve gür görmek uğradığı zararların telafi edileceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını uzun ve siyah görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments