Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını uzun görmek

Rüyada kendi saçını uzun görmek

Rüyada kendi saçını uzun görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kendi saçını uzun gördüyseniz:

  • Biraz romantizm aşk hayatınızda mucizeler yaratabilir.

Rüyada erkeği uzun saçlı görmek büyük kazançlar sağlanılacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun düz siyah saç görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, kara kara düşüneceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada kızının saçını uzun görmek neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun siyah saçlı olduğunu görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, ailenin büyüyeceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kocasının saçını uzun görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızıl ve uzun saç görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, kişinin muradına ereceğine işaret eder.

Rüyada uzun beyaz saç görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin saçını uzun görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments