Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını sarı ve uzun görmek

Rüyada saçlarını sarı ve uzun görmek

Rüyada saçlarını sarı ve uzun görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, ömrünün uzun olacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarını sarı ve uzun gördüyseniz:

  • Yeni düşünceler üretecek, olayların gelişimine hemen uyum sağlayacaksınız.

Rüyada saçını sarı ve uzun görmek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, hastalıklarının son bulacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada uzun ve sarı saç görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işaret eder.

Rüyada kendini sarı ve uzun saçlı görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçı uzun ve sarı görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçları uzun ve sarı görmek yani babasına benzeyeceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, hasret gidereceğine işarettir.

Rüyada saçın uzun ve sarı olduğunu görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada uzun sarı saç taramak işlerinde verimin artacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini uzun sarı saçlı görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments