Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun saç görmek

Rüyada uzun saç görmek

Rüyada uzun saç görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, yeni bir eve sahip olacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada uzun saç gördüyseniz:

  • Çocuk sahibi olmak isteyen çiftler çocuk sahibi olabilirler veya çocuğu olanların çocuklarıyla ilgili gelişmeler yüzlerini güldürebilir.

Rüyada saçlarını uzun görmek zorlukları atlatacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sarı uzun saçlı kadın görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada uzun saçlı erkek çocuğu görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun siyah saçlı kadın görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine yorulur.

Rüyada kel birini uzun saçlı görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, moralinin, keyfinin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun saç ve sakal görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada uzun erkek saçı görmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, canının kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun saçlı olduğunu görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments