Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafanın bir kısmını kel görmek

Rüyada kafanın bir kısmını kel görmek

Rüyada kafanın bir kısmını kel görmek hayırlı olayların yaşanacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kafanın bir kısmını kel gördüyseniz:

  • Kendinizi korumak kaydıyla, şüpheleri bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada kafanın bir kısmını kel görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada saçın bir kısmının kel olduğunu görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, önemli işlere imza atacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına işaret eder.

Rüyada saçının bir kısmını kel görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, parasını dikkatli harcayacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada saçın bir kısmını kel görmek çok başarılı işlere imza atacağına, tatsızlıklar çıkacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına yorulur.

Rüyada saçlarının bir kısmını beyazlamış görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, hırsızlık yapacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçın bir kısmını kestirmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine alamet eder.

Rüyada saçının bir kısmının koptuğunu görmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments