Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın olmadığını görmek

Rüyada saçın olmadığını görmek

Rüyada saçın olmadığını görmek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına alamet etmektedir.

Rüyada saçın olmadığını gördüyseniz:

  • Zayıf noktalarınızı güçlendirebileceksiniz.

Rüyada saçının olmadığını görmek çok daha mutlu olunacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarının olmadığını görmek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçın bir bölümünün olmadığını görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçın olmadığını görmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçının bir kısmının olmadığını görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına delalet eder.

Rüyada evli olmadığını görmek hane içine ay doğacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına işaret eder.

Rüyada parmaklarının olmadığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine rivayet eder.

Rüyada kaşların olmadığını görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments