Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçımın uzun olduğunu görmek

Rüyada saçımın uzun olduğunu görmek

Rüyada saçımın uzun olduğunu görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, kıdem atlayacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine yorulur.

Rüyada saçımın uzun olduğunu gördüyseniz:

  • Fikirleriniz konusunda ısrarcı olmamanızda fayda var.

Rüyada saçın uzun ve sarı olduğunu görmek çıkmaza gireceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada saçı uzun görmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine işarettir.

Rüyada uzun saçını kısa görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada örgülü uzun saç görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birini uzun saçlı görmek emeğinden hayır göreceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada saçlarını uzun ve düz görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, yeni kapılar açılacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına rivayet eder.

Rüyada saçımın uzun olduğunu görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada saçlarımın uzun olduğunu görmek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments