Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini uzun saçlı görmek

Rüyada birini uzun saçlı görmek

Rüyada birini uzun saçlı görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, sıkıntıların aşılacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına işaret eder.

Rüyada birini uzun saçlı gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız maddi konularda daha gerçekçi olmalı veya gerçekçi planlar yapmalısınız.

Rüyada arkadaşının saçını uzun görmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun sarı saç görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına rivayet eder.

Rüyada uzun saçı kısa görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına işarettir.

Rüyada kendi saçlarını uzun görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada ölünün saçlarını uzun görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin saçlarını uzun görmek Allah’ın sevgisini kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına alamet eder.

Rüyada kıvırcık uzun saç görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, canını sıkılacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa saçı uzun görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments