Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarımın uzun olduğunu görmek

Rüyada saçlarımın uzun olduğunu görmek

Rüyada saçlarımın uzun olduğunu görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarımın uzun olduğunu gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan veya çıkabilecek fırsatları dikkatle gözden geçirmeniz gerekiyor; aralarından bazıları gerçekten büyük bir şeyin başlangıcı olabilir.

Rüyada uzun saçlı erkek görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada birinin saçlarını uzun görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına alamet eder.

Rüyada uzun saçlı kadın görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasını saçını uzun görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada kızını uzun saçlı görmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada başkasının saçlarını uzun görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, can sıkıntısının geçeceğine işaret eder.

Rüyada saçının uzun ve güzel olduğunu görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, itibar edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini uzun saçlı görmek daha çok iş yapacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments