Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı uzun görmek

Rüyada saçı uzun görmek

Rüyada saçı uzun görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, sıkıntı yükleneceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalet eder.

Rüyada saçı uzun gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bir erkeğin davranışları kalbinizi kırabilir.

Rüyada başkasının uzun saç görmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına işarettir.

Rüyada uzun saç kestirmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, zorlukların baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada dökülmüş uzun saç görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşın saçını uzun görmek planların boşa gideceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada erkeğin saçını uzun görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının uzun ve güzel olduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun saçı kısa görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına yorulur.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments