Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçınızı kesmek

Rüyada saçınızı kesmek

Rüyada saçınızı kesmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada saçınızı kesmek gördüyseniz:

  • İş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da karşı cinsten gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Rüyada saçını kendi kesmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, bekar ise evleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin saçını kesmek doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına inanılır.

Rüyada saç ve sakal kesmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçından bir tutam kesmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına yorulur.

Rüyada bir başkasının saçını kesmek kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, günahlarına tövbe edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun saçını kesmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada saç ucunu kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, elinin sıkışacağına rivayet eder.

Rüyada bebek saçı kesmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments