Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçımı kesmek

Rüyada saçımı kesmek

Rüyada saçımı kesmek sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçımı kesmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi sunma biçiminiz karşılaşacağınız kişiler üzerinde olumlu etki yaratmanıza yardım edebilir.

Rüyada ağlayarak saç kesmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına inanılır.

Rüyada saçından bir tutam kesmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada karısının saçını kesmek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada saçının yarısını kesmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına delalettir.

Rüyada saçın ucundan kesmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada takma saç kesmek bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu saçını kesmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına alamet eder.

Rüyada saçı yamuk kesmek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments