Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarına fön çekmek

Rüyada saçlarına fön çekmek

Rüyada saçlarına fön çekmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarına fön çekmek gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi kandırarak belli konuları cazip hale getirmeye çalışıyor olabilirsiniz, değip değmediğini doğru hesaplamalısınız.

Rüyada saça fön çekmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada saç fön çekmek işlerin çok iyiye gideceğine, işlerin eski haline döneceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada saçına fön çekmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına alamet eder.

Rüyada saçlarına fön çekmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına yorulur.

Rüyada saçlarını fönlemek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada fönlü saç görmek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada saçlara fön çektirmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına yorulur.

Rüyada saça fön çektirdiğini görmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, eline para geçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments