Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytinyağı yediğini görmek

Rüyada zeytinyağı yediğini görmek

Rüyada zeytinyağı yediğini görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, elde edilen nasibin artacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine yorulur.

Rüyada zeytinyağı yediğini gördüyseniz:

  • Gerekli ataklığı gösterebilirseniz sorunları kolaylıkla aşarsınız.

Rüyada zeytinyağı yediğini görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, zor zamanların biteceğine delalet eder.

Rüyada kafaya zeytinyağı sürmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Rüyada şişeye zeytinyağı doldurmak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tenekede zeytinyağı görmek kötü gününü de paylaşacağına, birlikteliğe başlayacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytinyağı aldığını görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine yorulur.

Rüyada zeytinyağı dökmek alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına işaret eder.

Rüyada saçına zeytinyağı sürmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne zeytinyağı sürmek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments