Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bigudi görmek

Rüyada bigudi görmek

Rüyada bigudi görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, özlemlerini bitireceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bigudi gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz tehlikeli sularda seyrediyor.

Rüyada saça bigudi sarmak bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada saç bigudisi görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada bigudi görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments