Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç bigudisi görmek

Rüyada saç bigudisi görmek

Rüyada saç bigudisi görmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, müşterilerinin çoğalacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç bigudisi gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişilerin oyunlarına gelmemelisiniz.

Rüyada saça bigudi sarmak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına yorulur.

Rüyada saç bigudisi görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bigudi görmek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi saçımızı kesmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada birinin saçında bit öldürmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, şöhret elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada saçı kahverengiye boyatmak yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada halıdan saç kılı görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuaför saç yaptırmak maddi durumunun düzeleceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments