Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç yediğini görmek

Rüyada saç yediğini görmek

Rüyada saç yediğini görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, büyüyeceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, isteklerine kavuşacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç yediğini gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz durumunda ileride pişmanlık duyacağınız sözler söyleyebilirsiniz.

Rüyada saç yediğini görmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin saç yediğini görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada saçını yediğini görmek adeta havalara uçacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç kılı yediğini görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına delalettir.

Rüyada başkasına et yedirmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, bereketin ve karın artacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada nar yediğini görmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına rivayet eder.

Rüyada misafir yedirmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, doktordan doktora koşturacağına tabir olunur.

Rüyada gözleme yediğini görmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments