Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını yediğini görmek

Rüyada saçını yediğini görmek

Rüyada saçını yediğini görmek günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada saçını yediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin öneri veya tavsiyelerini görmezden gelmeniz uzun vadeli düşmanlar edinmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada birinin saç yediğini görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada saç yediğini görmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını yediğini görmek rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala delalet etmektedir.

Rüyada saç kılı yediğini görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine işarettir.

Rüyada ekmek arası köfte yediğini görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, eline para geçeceğine, işlerinin karışacağına yorulmaktadır.

Rüyada salata yediğini görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan eti yediğini görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına alamet eder.

Rüyada tatlı elma yediğini görmek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments