Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına et yedirmek

Rüyada başkasına et yedirmek

Rüyada başkasına et yedirmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına inanılır.

Rüyada başkasına et yedirmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız veya sosyal hayatınızla ilgili bazı durumları çözümlemeye çalışırken aklınıza gelen en iyi şeyi yürürlüğe koymaya çalışmalısınız.

Rüyada ölmüş birinin et yediğini görmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı et yediğini görmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada çiğ tavuk eti yediğini görmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine işarettir.

Rüyada at eti yediğini görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza yorulur.

Rüyada başkasının çiğ et yediğini görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, sorunların sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada keçi eti yediğini görmek oğlu evli ise boşanacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına rivayet eder.

Rüyada birinin insan eti yediğini görmek umutsuzluk yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun et yediğini görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, neşesini kaybedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments