Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleme yediğini görmek

Rüyada gözleme yediğini görmek

Rüyada gözleme yediğini görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada gözleme yediğini gördüyseniz:

  • Kurallara göre oynamak istemenize rağmen o yollar kapalı olabilir.

Rüyada gözleme yediğini görmek kısmetlerinin de kapanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, başarılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada gözleme pişirdiğini görmek adım atarken çok zorlanacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına yorulur.

Rüyada yağlı gözleme görmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada gözleme yapıp yemek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden gözleme almak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada sıcak gözleme görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine işarettir.

Rüyada pişmiş gözleme görmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözleme yemek görmek yakın çevresine fikir danışacağına, evlatlarından memnun olacağına, yaşananları unutturacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments