Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafir yedirmek

Rüyada misafir yedirmek

Rüyada misafir yedirmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına yorulur.

Rüyada misafir yedirmek gördüyseniz:

  • Yeterli bilgi veya desteği yoksa size anlatılanlara inanmamanızda fayda var.

Rüyada misafire balık yedirmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada misafir yedirmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada misafire et yedirmek yeni bir iş bulacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada misafirlere yemek yedirmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine delalet eder.

Rüyada misafire yemek yedirmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada misafire sarılmak alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada güzel bir eve misafir olmak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada evine misafir gelmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments