Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kestirmek ve ağlamak

Rüyada saç kestirmek ve ağlamak

Rüyada saç kestirmek ve ağlamak kar elde edileceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, yaptığı işte sivrileceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, yıkılacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç kestirmek ve ağlamak gördüyseniz:

  • Şans tanımak isteyeceksiniz.

Rüyada saç kestirirken ağlamak kötü olayların meydana geleceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç kestirmek ve ağlamak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç kestirip ağlamak meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının saçını kestirmiş görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, verilen kararların geri çekileceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını kestirmiş olmak yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, büyük bir gelir toplayacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarını kestirmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, ticaret ehli kişi olacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada saçını boyatıp kestirmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalettir.

Rüyada birinin saçının kestiğini görmek üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments