Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kesip vermek

Rüyada saç kesip vermek

Rüyada saç kesip vermek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, şansının kendinden yana olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine tabir olunur.

Rüyada saç kesip vermek gördüyseniz:

  • Üretkenliğiniz artıyor.

Rüyada kızının saçının kesildiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, başarılarının devamlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının saçını kesildiğini görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının saçının kesildiğini görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, fikirlerinin çatışacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin saçının kesildiğini görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine delalettir.

Rüyada kendi saçının kesilmesini görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada saçının zorla kesildiğini görmek rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, işlerinin baltalanacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına inanılır.

Rüyada saçının kesilmesini görmek huzurlu hissedileceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada saçı kesilmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, huzur ve şifa bulacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments