Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını fönlemek

Rüyada saçını fönlemek

Rüyada saçını fönlemek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını fönlemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda biraz ihtiyatlı davranmalısınız.

Rüyada saç fönlemek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarına fön çekmek işindeki verimliliğin düşeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına işarettir.

Rüyada saçlara fön çektirmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını fönlü görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada saçı fönlemek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada saçlarını fönlemek kolaylığa kavuşacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada saça fön çektirmek kafasının rahat edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını fönlemek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments