Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç böreği pişirmek

Rüyada saç böreği pişirmek

Rüyada saç böreği pişirmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, aradığı kişiyi bulacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada saç böreği pişirmek gördüyseniz:

  • Karşılamakta zorlanabileceğiniz harcamalar yapabilirsiniz.

Rüyada saçta börek pişirmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına inanılır.

Rüyada saç böreği pişirmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına, ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıspanaklı börek pişirmek bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına işaret eder.

Rüyada börek pişirip yemek büyük paralar kazanacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, sağlık problemleri içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağda börek pişirmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada börek pişirmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine işarettir.

Rüyada peynirli börek pişirmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, yeni mallara kavuşacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ börek pişirmek iç sıkıntısına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments