Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada börek pişirmek

Rüyada börek pişirmek

Rüyada börek pişirmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, darlığa düşmeyeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada börek pişirmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Rüyada yağda börek pişirmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, inancından ödün vereceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada ıspanaklı börek pişirmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına delalet eder.

Rüyada pasta börek pişirmek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada börek pişirip yemek sevinçli bir hayat süreceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sacda börek pişirmek fakirlik ve yokluk göreceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada börek pişirmek geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, en tepkedeki kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç böreği pişirmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada börek pişirdiğini görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments