Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada börek pişirip yemek

Rüyada börek pişirip yemek

Rüyada börek pişirip yemek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada börek pişirip yemek gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişkiyle ilgili beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz.

Rüyada börek pişirip yemek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına inanılır.

Rüyada yağda börek pişirmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine tabir olunur.

Rüyada sacda börek pişirmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada pasta börek pişirmek fakirlik yaşayacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine yorulur.

Rüyada börek pişirmek aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçta börek pişirmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine tabir olunur.

Rüyada peynirli börek pişirmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, güzel bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç böreği pişirmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments