Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağda börek pişirmek

Rüyada yağda börek pişirmek

Rüyada yağda börek pişirmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, iftiraya maruz kalınacağına inanılır.

Rüyada yağda börek pişirmek gördüyseniz:

  • Hayal gücünüz iyi olacak.

Rüyada yağda börek pişirmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, geçim derdine düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada börek pişirmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yolunda huzurla devam edeceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada börek pişirdiğini görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine inanılır.

Rüyada saçta börek pişirmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine yorulur.

Rüyada peynirli börek pişirmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına işarettir.

Rüyada çiğ börek pişirmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına delalettir.

Rüyada saç böreği pişirmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sacda börek pişirmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, destek göreceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments