Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıspanaklı börek pişirmek

Rüyada ıspanaklı börek pişirmek

Rüyada ıspanaklı börek pişirmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bazı adımlar atacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine inanılır.

Rüyada ıspanaklı börek pişirmek gördüyseniz:

  • Sinir gerilimlerinizi kontrol altında tutmaya çalışmalısınız.

Rüyada ıspanaklı börek pişirmek kısa süreli hastalık yaşamasına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıspanak böreği görmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıspanak böreği yemek kazançtan yana kara geçeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine yorulur.

Rüyada ıspanaklı börek görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıspanak böreği yapmak yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada ıspanaklı börek yaptığını görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada ıspanaklı peynirli börek görmek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada ıspanaklı börek yapmak rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments