Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabunlar görmek

Rüyada sabunlar görmek

Rüyada sabunlar görmek kazancın günden güne artacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, kötü günler yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, sonunda mutlu olacağına, hayallerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sabunlar gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada sabunla saçını yıkamak çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sabunla ayak yıkamak umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine inanılır.

Rüyada beyaz sabun kalıbı görmek çok kolay bir hayatı olacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sabun hediye etmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada kalıp sabun görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada yüzü sabunla yıkamak şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına işaret eder.

Rüyada sabun parçaları görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kalıp sabun görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments