Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıvı sabun içmek

Rüyada sıvı sabun içmek

Rüyada sıvı sabun içmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıvı sabun içmek gördüyseniz:

  • Karşılıklı adil alışverişe inanan kişilerle bir arada olmanızda fayda var.

Rüyada sıvı sabun içmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına alamet eder.

Rüyada sıvı sabun görmek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada yeşil sıvı sabun görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, istihdam edeceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sıvı sabun el yıkamak iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerini sıvı sabunla yıkamak çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına inanılır.

Rüyada sıvı sabunla el yıkamak çok önemli başarılar elde edileceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz sıvı sabun görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine inanılır.

Rüyada sıvı sabun almak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, kalbini tekrar hayata açacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments