Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kullanılmış sabun görmek

Rüyada kullanılmış sabun görmek

Rüyada kullanılmış sabun görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kullanılmış sabun gördüyseniz:

  • Sezgilerinize kulak verin.

Rüyada kullanılmış sabun görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına inanılır.

Rüyada araba kullanan erkek görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına işaret eder.

Rüyada birini uyuşturucu kullanırken görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kullanılmış ped görmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, programların ve projelerin tutmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin araba kullanmasını görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kullanılmış ayakkabı görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada araba kullanan birini görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada kamyon kullanırken görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments