Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabun kokusu almak

Rüyada sabun kokusu almak

Rüyada sabun kokusu almak sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, yarınlarına inanacağına, gelirin tükeneceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına işaret eder.

Rüyada sabun kokusu almak gördüyseniz:

  • Kimse zorlanmalara tahammül edemeyebilir.

Rüyada sabun kokusu duymak yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sabun kokusu almak bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada kokulu sabun görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Rüyada kokulu kırmızı gül görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine işarettir.

Rüyada çok güzel koku koklamak rakiplerine büyük fark atacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada karpuz kokusu almak parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına tabir olunur.

Rüyada kaka kokusu görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada kokulu gaz çıkarmak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments