Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz kokusu almak

Rüyada karpuz kokusu almak

Rüyada karpuz kokusu almak ekonomik gücün çoğalacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, hayatın düzene gireceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine tabir olunur.

Rüyada karpuz kokusu almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için daha fazla zaman harcamalısınız.

Rüyada karpuz kokusu almak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada idrar kokusu almak yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kabe kokusu görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada koku koklamak yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine tabir olunur.

Rüyada iğde kokusu duymak bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, önemli bir makama terfi alacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprak kokusu duymak başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına tabir olunur.

Rüyada lağım kokusu görmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine yorulur.

Rüyada cennetin kokusunu almak çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, yapacağı planların altüst olacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments