Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saati tamir ettirmek

Rüyada saati tamir ettirmek

Rüyada saati tamir ettirmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, günah işleyeceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına delalet eder.

Rüyada saati tamir ettirmek gördüyseniz:

  • Bazı bedeller ödememek için bazı kişileri hayal kırıklığına uğratmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada saat tamir ettirmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada saati tamir ettirmek gerçek dostluklarına odaklanacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, kötü günlerin arkada kalacağına rivayet eder.

Rüyada saat tamir etmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, işinden geri kalacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saat tamircisi görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada kol saati tamir etmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada saat tamiri görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada ayakkabı tamir ettiğini görmek üzüntülerinin sona ereceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin tamir edildiğini görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments