Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı tamir ettirmek

Rüyada ayakkabı tamir ettirmek

Rüyada ayakkabı tamir ettirmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, kişinin sıkıntıların artacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı tamir ettirmek gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki olumlu etkileri nedeniyle çevrenizde popülariteniz iyice artacak.

Rüyada ayakkabı tamir ettirmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabıyı tamir ettirmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabı tamir ettiğini görmek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine inanılır.

Rüyada ayakkabı tamircisi görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine inanılır.

Rüyada ayakkabı tamiri yaptırmak iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski ayakkabı tamir etmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, biraz dinleneceğine tabir olunur.

Rüyada eski ayakkabıyı tamir etmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada ayakkabı tamir etmek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, işlerin büyüyeceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments