Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan satmak

Rüyada soğan satmak

Rüyada soğan satmak hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, yolculuğa çıkmaya, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine işarettir.

Rüyada soğan satmak gördüyseniz:

  • Ne demek istediğimi yakında daha iyi kavrayabilirsiniz.

Rüyada patates soğan satmak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan satmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına işarettir.

Rüyada kuru soğan satmak onları okula göndereceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, ele geçen kazancın artacağına işaret eder.

Rüyada soğan satmak kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada soğan tarlası görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada soğan yetiştirmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret eder.

Rüyada bir çuval kuru soğan görmek durumunun git gide kötüleşeceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada soğan dikmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments