Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sebze meyve satmak

Rüyada sebze meyve satmak

Rüyada sebze meyve satmak kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine yorulur.

Rüyada sebze meyve satmak gördüyseniz:

  • Para açısından güçlüsünüz.

Rüyada sebze meyve satmak ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada meyve sebze satmak maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sebze satmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, mal sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada pazarda sebze satmak işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çürük meyve sebze görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada meyve sebze pazarı görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taze sebze ve meyve görmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada sebze meyve bahçesi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments