Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantar satmak

Rüyada mantar satmak

Rüyada mantar satmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına inanılır.

Rüyada mantar satmak gördüyseniz:

  • Belli başlı konularda daha hızlı ilerlemenin veya belli işleri üstlenebilmenin ya da altından kalkabilmenin yollarını arıyabilirsiniz.

Rüyada mantar satmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada acı mantar görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinden mantar toplamak işlerindeki karın artacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine alamet eder.

Rüyada kültür mantarı görmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerden mantar toplamak sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına delalet eder.

Rüyada kuzu göbeği mantarı topladığını görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak mantar görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, yeni mallara sahip olacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına delalettir.

Rüyada kuzu göbeği mantarı görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments